Benodigdheden:

  • 1/2 rode paprika
  • 60gr champignons
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 portie Italiaanse kruiden
  • pizza bodem
  • 1~2 hand(en) vol spinazie
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook

Keugengerei:

Bereidingswijze:

Snijd de champignons eerst in 4 gelijke schijfjes en daarna in dunne reepjes zodat ze kwa vorm op spekjes lijken. Snijd de rode ui doormidden en daarna in dikke ringen(tussen de 6~8 snedes). Verwijder de boven- en onderkant van de paprika en halveer deze dan. Snijd de halve paprika in dunne reepjes en daarna de reepjes in kleine blokjes. Sla het teentje knoflook plat en snipper deze fijn. Mix nu de champignons, paprika, rode ui, knoflook, Italiaanse kruiden en olijf olie in een kom goed door.

 

Bedek de pizza bodem met spinazie en verspreid de inhoud van de kom over de spinazie. Zet de pizza voor 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 180°C.